Parterapi

Parterapi hos Sofie Egmont

Parterapi fokuserer på at hjælpe par med at forbedre deres forhold og kommunikation. Terapien kan være effektiv til at løse problemer og udfordringer i jeres forhold, og kan hjælpe jer med at opbygge en mere sund og tilfredsstillende relation.

Måske oplever I at have svært ved at tale sammen og føler at I kører i ring i de samme mønstre igen og igen. Med hver jeres måde at reagere på glider I længere og længere fra hinanden.

Jeg tilbyder et rum, hvor I kan få støtte til at forstå hinanden på et dybere plan og få redskaber til at kommunikere med hinanden på en ny empatisk og hensigtsmæssige måde, som er afgørende, hvis I vil have et godt og sundt samvær.

Parterapi kan være gavnligt i mange forskellige situationer, herunder ved kommunikationsproblemer, seksuelle problemer, jalousi og utroskab, konflikter om penge eller børneopdragelse, eller hvis I som par står overfor en skilsmisse eller anden større krise.

 

“Parterapi gav os muligheden for at tale åbent og ærligt med en neutral tredjepart, som kunne hjælpe os med at se vores situation udefra og forstå hinandens perspektiver bedre. Terapeuten gav os også redskaber og strategier til at forbedre vores kommunikation ofr forståelse af hinanden.”