Terapi

Hvad kan en psykoterapeut?

Psykoterapi er en proces, der bygger på samtaler, hvor en psykoterapeut kan hjælpe dig med at opnå en bedre mental sundhed. Der er mange grunde til at søge samtaler med en psykoterapeut, såsom angst, jalousi, kommunikation, tvivl om grænser, sorg eller lavt selvværd. Fælles for alle disse årsager er et ønske om at opnå større selvindsigt og en stærkere mental sundhed.

Jeg arbejder med de emner, som du bringer op, og giver dig konkret sparring. Mit mål er at hjælpe dig med at få øje på dine mønstre og livserfaringer, så du kan træffe nye beslutninger. Nogle af vores mønstre kan stamme fra særlige episoder, mens andre har været en del af os i mange år og er blevet til vaner. Jeg følger din proces og giver dig kvalificeret sparring og støtte. Hvis du har brug for at tale om tab eller sorg, vil jeg følge dig igennem og støtte dig i denne meget personlige proces i et trygt rum, hvor vi tager det i dit tempo.

Mange mennesker oplever også angst, hvilket er helt normalt og en del af det at være menneske. Angst kan tage mange forskellige former og påvirke os på forskellige tidspunkter i livet. Fælles for angst er, at det kan begrænse os i vores livsudfoldelse. Men sammen kan vi undersøge, hvad netop din angst har rod i, og finde veje til at håndtere den på en konstruktiv måde.

Målene i terapi

Målene med terapi er altid individuelle, men kan som eksempel være

Individuel Terapi

Terapi er en samtale, hvor jeg vil støtte dig hen mod balance i dit sind og liv. Terapi er en vej til at lære dig selv bedre at kende.

Parterapi

Føler I at i kører i ring i de samme mønstre igen og igen. Med hver jeres måde at reagere på glider I længere og længere fra hinanden.

Ungeterapi

Som ung gennemgår du en kæmpe udvikling. 
Jeg kan give dig konkrete redskaber, som kan hjælpe dig i en positiv retning.

Seniorterapi

Seniorterapi er for dig, som er der i livet hvor refleksioner omkring eksistentielle temaer rejser sig.