Autentisk kommunikation

Er kommunikation der lyttes til!

Vil du gerne tale, så du bliver hørt? Så er dette kursus noget for dig. Med afsæt i de ressourcer du har i din krop og stemme, kan du lære at tale, så du bliver hørt. Men krop og stemmetræning er ikke alene nok, der skal mere til hvis du virkelig vil blive hørt og lyttet til. Din kommunikation skal være autentisk. Den skal komme fra et sted i dig, som opleves af andre som autentisk.

 

“Da jeg lærte at udtrykke mig ærligt og åbent, uden at skjule eller fordreje mine tanker og følelser, opdagede jeg, at jeg kunne opbygge stærkere forbindelse med dem omkring mig.”

Venteværelse 1

”Fremtidens kommunikation er empatisk og autentisk”

…sådan beskriver fremtidsforsker Anne-Marie Dahl fremtidens kommunikation.

”De kommunikative evner bliver vildt vigtige i fremtiden, men med meget mere psykologi og sociologi også – menneskeforståelse. Forståelse af kontekster og tolerancen overfor andre mennesker, tror jeg, bliver en nøglefaktor i fremtidens kommunikation,” siger hun.

Og hvad ved vi så om kommunikation fra psykologien? Empatisk kommunikation har altid været en del af psykologien. Ifølge Carl Rogers er det en nødvendig betingelse, en ”kerne betingelse” som skal være til stede hos terapeuten i kontakten med sin klient.

“Den empatiske tilstand, eller at være empatisk, er at opleve den andens indre referenceramme nøjagtigt, og med de følelsesmæssige komponenter og betydninger som tilhører den, som om man var den anden person, men uden nogensinde at miste ”som om” betingelsen.

Autentisk kommunikation er en måde at kommunikere på, hvor du udtrykker dig på en ærlig og oprigtig måde, og hvor du er i stand til at udtrykke dine følelser og behov på en klar og direkte måde. Det er kommunikation som lyttes til, fordi du skaber en følelse af tillid og ægthed hos modtageren.

 

Kurset indeholder

Vil du udvikle dig og dine kommunikative evner så meld dig til mit 3-dags kursus her:
Kurset henvender sig til alle som vil blive hørt. Det kan være i forhandlinger, som leder eller chef, som offentlig person, til eksamen, hos din partner mv..

  1. dag: Autenticitet og differentiering.
  2. dag: Kroppens responser (herunder også responser på angst), kraft og sprog.
  3. dag: Empatisk lytning og kommunikation/følgeresponser

 

Pris: 8.000,00