Om mig

OM MIG

Gennem 20 år har jeg arbejdet som psykoterapeut og har skabt stor erfaring med mennesker i udvikling. Jeg har egen praksis, hvor jeg arbejder som psykoterapeut og hos mig er alle velkomne.

Mit navn er Sofie, og jeg er uddannet fra Aarhus Universitet med en Master i Positiv Psykologi (i dag Trivsel og Ressource psykologi) i 2016. Tilbage i 2002 er jeg uddannet som psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut, hvor jeg i dag arbejder som faglig leder og underviser. I min behandling har jeg fokus på at støtte dig og dine ønsker til forandring og vækst.

Som psykoterapeut arbejder jeg fænomenologisk og oplevelsesorienteret. Det betyder, at jeg fokuserer på klientens oplevelser og perspektiver på deres liv og verden omkring dem. Jeg tror på, at hver persons liv og erfaring er unik, og at deres oplevelser skal forstås i deres egen kontekst og sammenhæng.

I min tilgang lægger jeg vægt på at lytte aktivt og nærværende til dine fortællinger, og sammen udforsker vi dine følelser, tanker og handlinger. Jeg er særligt optaget af at forstå, hvordan du oplever og forholder dig til dine eksistentielle grundvilkår og i mødet med livets udfordringer.

Min tilgang til terapi indebærer ikke en fastlagt plan eller en teknisk tilgang. Jeg skræddersyr mine terapeutiske teknikker og metoder til den enkelte klient og deres specifikke problemstillinger og behov. På denne måde søger jeg at skabe et rum, hvor klienten kan opdage og udforske nye perspektiver, lære af deres oplevelser og finde nye måder at håndtere deres udfordringer på.

Mit faglige virker står på en kombination af mange års erfaring (22 år), virkelig mange samtaler med klienter og massiv uddannelse, samt en helt utrolig naturlig interesse i vores menneskelige sind.

Jeg er medlem af Dansk psykoterapeutforening (MPF).