Supervision

Supervision

Supervision af psykoterapeuter kan gives individuelt eller i en gruppe og er en vigtig del af terapeuters uddannelse og fortsatte udvikling. Supervision er en struktureret proces, hvor en erfaren og kvalificeret terapeut (supervisor) mødes med en mindre erfaren terapeut (supervisand) for at drøfte og reflektere over terapi-situationer.

Supervisoren kan hjælpe med at identificere blinde pletter og styrke din faglige færdigheder og kompetencer. Supervision kan også hjælpe dig med at reflektere over din terapeutiske praksis generelt, herunder metode, tematikker, overføringsreaktioner og modoverføringsreaktioner. Supervision er en måde at opretholde en positiv faglig udvikling og undgå udbrændthed.

Kontakt mig hvis du vil høre mere eller begynde et forløb hos mig.

Som supervisor er det min opgave, at:

Individuel Supervision

Direkte individuel supervision er til dig, som ønske et rum, hvor du i ro og mag kan få supervision på dine klientsager.

Vi aftaler præcis, hvad du ønsker, at jeg skal fokusere på i din udvikling og i din klientstamme. 

Åben gruppe

Gruppen er en åben supervisionsgruppe, hvor man tilmelder sig fra gang til gang.

I gruppen arbejder jeg med direkte supervision og hvor de andre deltager har en aktiv rolle i form af et reflekterende team. Det er mit ansvar at holde rammen. Vi arbejder med teori, metode og overføringer i et spændende og dynamisk felt, hvor I lærer af og bidrager til hinandens udvikling. Der er tavshedpligt blandt gruppemedlemmerne. 

Der vil maksimalt være 8 deltagere pr. gang.

Træningsgrupper

Træningsgruppens primære formål er, at du bliver mere sikker i dit metodefag som psykoterapeut. Jeg giver dig direkte supervision på metode, så du får en tryghed i at sidde i stolen og arbejde som terapeut. Der vil også være fokus på hvilke tematikker, der opstår i træningsterapien og du støttes til at reflektere over dine hypoteser.

Træningsgrupperne er en gruppe, som psykoterapeut studerende eller tidligere studerende kan tilmelde sig, hvis du ønsker at træne på en klient med direkte supervision af mig.